Over lekkerEIGENhuis

lekkerEIGENhuis is een concept van drie TBI-ondernemingen, ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, in samenwerking met Groothuis Wonen. Want innoveren doen we samen! Met met onze partners en co-makers waaronder TBI-ondernemingen Comfort Partners, Groothuis Bouwelementen, Voorbij Beton en WTH.

leukeWOONwinkel
Innoveren doen we niet alleen aan de ontwerp- en productiekant van het proces, de achterkant, maar ook aan de voorkant van onze winkels. In leukeWOONwinkel.nl vindt u informatie over lekkerEIGENhuis en alle andere labels en concepten die ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep met hun partners ontwikkelen. Zoals beterBASIShuis of transformatie en renovatielabels Een Blok Stad en Ozive. Consument, professional of toekomstige partner: iedereen is welkom op www.leukewoonwinkel.nl!

WOONlab
lekkerEIGENhuis en de leukeWOONwinkel zijn initiatieven van WOONlab, een samenwerking tussen TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. Met WOONlab worden nieuwe concepten, processen en producenten en diensten ontwikkelt voor nieuwbouw en energetische woningverbetering. Het fungeert niet alleen als innovatiemotor voor de organisaties, maar nodigt ook co-makers, partners en klanten uit om samen te werken aan nieuwe concepten voor nieuwbouw en woningverbetering.