Nieuwsbericht

« Terug naar overzicht

10-04-2015

Excellent keurmerk voor lekkerEIGENhuis

Excellent keurmerk voor lekkerEIGENhuis

Het woningconcept lekkerEIGENhuis van de TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep is officieel gecertificeerd door de onafhankelijke Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB). Dit kwaliteitskeurmerk is voor de klant een garantie dat er daadwerkelijk geleverd wordt wat wordt beloofd.

Om het predicaat te ontvangen wordt een concept uitgebreid getoetst. Dat gebeurt niet alleen op papier, maar ook op de bouwplaats. Zo wordt getoetst of de concepten geen lege verkoophuls zijn, maar een inhoudelijk product, dat ook in alle fasen van het proces geborgd is.

Volgens het onderzoeksrapport bij het predicaat is het lekkerEIGENhuis concept goed doordacht. “De marktprijs, productoplossing en de gekozen marketingmiddelen zijn consequent op elkaar afgestemd. Het management toont inspiratie en kennis en levert houvast voor de verdere doorontwikkeling. De inzet van tools, communicatieve middelen en alle teamgenoten binnen de drie bedrijven die samenwerken is een voorbeeld voor de branche!”, aldus het rapport.

Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB)
Stichting Excellent Conceptueel Bouwen – opgericht op initiatief van het Netwerk Conceptueel Bouwen – wil de markt duidelijkheid verschaffen over de betrouwbaarheid van concepten. Vragers zoeken zekerheid over de prestaties van huisvestingsoplossingen die ze inkopen. Ze willen vooraf weten of de partijen aan wie ze hun prestatiegerichte uitvraag stellen hun beloften nakomen. Aanbieders van concepten willen zich graag in de markt onderscheiden en voortdurend hun concept verbeteren. Het predicaat helpt hen daarbij. De stichting toetst het concept aan de hand van de beoordelingsrichtlijn voor Excellente concepten. Voldoet het aan de vereisten dan wordt het predicaat verstrekt.
Voor meer informatie: www.secb.nl