Spelen met de elementen

In de wooncollectie van lekkerEIGENhuis valt van alles te kiezen en te veranderen. Wat kan allemaal?

Woonsmaken
Met architect & klantenpanel zijn voor lekkerEIGENhuis 15 verschillende woonsmaken ontwikkeld. Architectuurstijlen die zijn te kiezen op basis van omgeving, stedenbouwkundige mogelijkheden en de wensen van de aanstaande bewoners.

Vormtypes
Het aantal verdiepingen, in combinatie met verschillende dakvormen, levert in totaal 8 vormtypes op.

Vrij indeelbare plattegronden
Een lekkerEIGENhuis kan op allerlei manieren worden ingedeeld. De mogelijkheden worden vooral bepaald door de gekozen beuk- en dieptemaat, de positie van de trap en de positie van de voordeur. Bij hoekwoningen en tweekappers kan de voordeur ook aan de zijkant van de woning worden geplaatst.

Uitbouwen en extra's
lekkerEIGENhuizen kunnen op maat en smaak worden gebracht met uitbouwen, erkers, dakramen, lichtkoepels, dakkapellen, luifels, luiken, dwarskappen, trapkasten (enkel of dubbel), zonwering, schoorstenen en dakramen. Wat er kan hangt natuurlijk, naast de wensen van de aanstaande bewoner, ook af van de vorm en de maten van een huis.

Indeling en afwerking
In een lekkerEIGENhuis is van alles mogelijk op het gebied van keukens, badkamers, indeling, deuren, tegelwerk, sanitair, vloerafwerking, wandafwerking en stoffering.

Het complete overzicht van opties en mogelijkheden en kosten per woonsmaak vindt u in onze woonplanner.