Kopersbegeleiding

De koper kan zijn lekkerEIGENhuis op smaak samenstellen. En…wie wil dat nou niet? Maar dit betekent ook dat die koper soms voor lastige keuzes en belangrijke beslissingen komt te staan. Want hoe komt het eigen huis er straks uit te zien? Dit is een zeer intensief proces, omdat die keuzes vaak in relatief korte tijd moeten worden gemaakt. Bij lekkerEIGENhuis hoeft de koper dat proces niet alleen te doorlopen. Van begin tot eind is de kopersbegeleider het vaste aanspreekpunt voor de koper. Hij of zij kent alle ins en outs van het bouwsysteem en weet welke specifieke wensen mogelijk zijn.Rudy van Gurp, kopersbegeleider bij Hazenberg Bouw:

'Alles kan, de extra’s die we aanbieden bij een lekkerEIGENhuis zijn heel gevarieerd. Als mensen daarnaast nog persoonlijke wensen hebben, zoals vloerafwerking of een gevulde koelkast bij oplevering, dan kan dat ook.

Bij ons is weinig te gek. Bewoners mogen alles vragen. Niet alles is haalbaar natuurlijk – in regelgeving, techniek - maar als het niet totaal onmogelijk is gaan we oplossingen zoeken en is ons antwoord zo veel mogelijk: we gaan het voor u regelen.’