Essenties

1. Alles kan
De nummer één essentie van lekkerEIGENhuis: je kunt ermee maken wat je wil. Elke woning kan helemaal op maat en smaak worden gebracht. Variëren in breedte-diepte, woonsmaak (architectuurstijl), verdiepingen-dakvorm, uit/opbouwen, stenen, pannen, deuren en kleuren: u zegt het maar.

2. Altijd comfortabel en compleet
Een lekkerEIGENhuis is altijd 100 procent kwaliteit, compleet en supercomfortabel. Zelfs in zijn meest eenvoudige vorm wordt een lekkerEIGENhuis altijd geleverd met mooie stompe binnendeuren en houten binnenkozijnen, vloerverwarming, dubbele beglazing, standaard vrijhangend toilet, extra toilet op de verdieping, tegels tot het plafond, enzovoort. Klaar om te wonen!

3. 100% op maat en naar wens
Professionals kunnen met de bouwstenen lekkerEIGENhuizen een basis samenstellen op basis van de omgeving, buurt en de woonwensen van de doelgroep. Vervolgens kunnen aanstaande kopers en huurders zelf van alles toevoegen en veranderen: van een dakkapel tot uitbouw, erkers, luifels, garages, zonnepanelen, andere deuren en dakpannen. Wat er te kiezen valt, verschilt uiteraard per project en locatie. Maar in principe geldt: de keuze is reuze.

4. Snel en betaalbaar
Door het ‘legosteen-principe’ is een lekkerEIGENhuis altijd snel voor een zeer scherpe prijs te bouwen: in de regel binnen 3 maanden, voor bouwprijzen vanaf circa 65.800 euro (exclusief grondkosten).

5. Duurzaam en innovatief
Een lekkerEIGENhuis is duurzaam en energiezuinig: het wordt standaard gebouwd met hoogwaardige materialen en een EPC van 0.4. Met onze drie duurzaamheidspakketten kunnen we de energieprestaties ook verbeteren tot Energieneutraal (EPC = 0), Nul-op-de-meter gas (EPC = -0,35) of Nul-op-de-meter all-electric (EPC = -0,49).